AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta yunus balığı görmek

Kahve falında hasta yunus balığı görmek

Kahve falında hasta yunus balığı görmek ekmek bulamayacağına, gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, isabetli adımlar atılacağına, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, başarılı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hasta yunus balığı gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarla, eski meslektaşlarınızla, ilkokul öğretmeninizle, uzun zamandır görmediğiniz yakınlarınızla veya sevgililerinizle görüşme isteği duyabilirsiniz.

Kahve falında hasta yunus balığı görmek kazancın yarı yarıya düşeceğine, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına alamet eder.

Kahve falında yunus balığını denizde görmek zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine delalet eder.

Kahve falında deniz ve yunus balığı görmek dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında yunus balığına yardım etmek destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, korkularının yok olacağına yorulur.

Kahve falında yunus balığı yüzmek çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok yunus balığı görmek şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, sağlıklı bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah yunus balığı görmek size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında yunus balığıyla konuşmak çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir