AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçan yunus görmek

Kahve falında uçan yunus görmek

Kahve falında uçan yunus görmek ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, karısı şile arasının çok iyi olacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına işarettir.

Kahve falında uçan yunus gördüyseniz:

  • Şiddetli bir geçimsizlik, büyük bir kavga ya da benzeri bir şey meydana gelebilir.

Kahve falında uçan yunus balığı görmek en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine delalettir.

Kahve falında yunus balığının uçtuğunu görmek çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, Allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında uçan yunus görmek çevresinin kalabalıklaşacağına, kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında balina ve yunus görmek sıkıntıların azalacağına, kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek alamet eder.

Kahve falında yunus ismini duymak zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, işlerine verimin hâkim olacağına işaret eder.

Kahve falında balina yunus görmek maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına işarettir.

Kahve falında siyah yunus görmek şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, galibiyetlerinin artacağına delalettir.

Kahve falında hasta yunus balığı görmek sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir