Kahve falında yunus aleyhisselamı görmek

Kahve falında yunus aleyhisselamı görmek ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında yunus aleyhisselamı gördüyseniz:

  • Mali veya duygusal bir konunun üzerinden geçilmesi gerekiyor olabilir.Hala, çözülmemiş bazı problemlerden kurtulmamış olabilirsiniz.

Kahve falında yunus aleyhisselamı görmek yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine tabir olunur.

Kahve falında israfil aleyhisselamı görmek çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına delalet eder.

Kahve falında yusuf aleyhisselamı görmek bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına alamet eder.

Kahve falında davud aleyhisselamı görmek falı kapatan kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, kötü noktalara geleceğine delalet eder.

Kahve falında yuşa aleyhisselamı görmek zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına, başarılarını arttıracağına delalet eder.

Kahve falında hızır aleyhisselam konuşmak çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hızır aleyhisselamı konuşmak sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına delalettir.

Kahve falında hızır aleyhisselamın elini öpmek iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir