AnaSayfa / Genel / Kahve falında yuşa aleyhisselamı görmek

Kahve falında yuşa aleyhisselamı görmek

Kahve falında yuşa aleyhisselamı görmek neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, arif kimselerden sayılacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, bol muhabbette olacağına, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine işaret eder.

Kahve falında yuşa aleyhisselamı gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızda, fazla şikayet etmeksizin belli düzenlemeler yapılması gerekiyor olabilir.Çevrenizde değişiklik yapmanızı sağlayacak fırsatları kaçırmamalısınız.

Kahve falında hızır aleyhisselamı görmek büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına, tövbelerin amacına ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında azrail aleyhisselamı görmek yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yuşa aleyhisselamı görmek ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında isa aleyhisselamı görmek hayallerin yarıda kalacağına, falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında israfil aleyhisselamı görmek yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına alamet eder.

Kahve falında yusuf aleyhisselamı görmek sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hızır aleyhisselam konuşmak emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine, işyerine yüklü miktarda para sokacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ibrahim aleyhisselamı görmek endişe ettiği konularda zarar edeceğine, inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir