AnaSayfa / Genel / Kahve falında hızır aleyhisselamın elini öpmek

Kahve falında hızır aleyhisselamın elini öpmek

Kahve falında hızır aleyhisselamın elini öpmek toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan fal sahibinin elindeki malları çıkaracağına, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına, parasız ve ekmeksiz kalacağına, hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında hızır aleyhisselamın elini öpmek gördüyseniz:

  • Popülariteniz artıyor.

Kahve falında hızır aleyhisselamın elini öpmek evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına, insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hızır aleyhisselam konuşmak yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında hızır aleyhisselamı görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına yorulur.

Kahve falında hızır aleyhisselamı konuşmak kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine işarettir.

Kahve falında hızır aleyhisselamla konuşmak dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına yorulur.

Kahve falında adem aleyhisselamı görmek sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ibrahim aleyhisselamı görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine tabir olunur.

Kahve falında mehdi aleyhisselamı görmek maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına, kendisi ile gururlanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir