AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç yumağı görmek

Kahve falında saç yumağı görmek

Kahve falında saç yumağı görmek karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, hayat düzeninin alt üst olacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, haram yollardan mal sahibi olunacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, hakkında iyi yorumlar yapılacağına alamet eder.

Kahve falında saç yumağı gördüyseniz:

  • Kontrolünü kaybeden veya iniş çıkışlı hareketleri olan kişilerle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Kahve falında yumak saç görmek günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına inanılır.

Kahve falında saç yumağı görmek dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında saç yumağı yutmak şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında yumak halinde saç görmek aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine delalet eder.

Kahve falında ip yumağı satın almak ümitlerinin son bulacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında yün yumağı görmek elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında sarı ip yumağı görmek sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına tabir olunur.

Kahve falında örgü yumakları görmek büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir