AnaSayfa / Genel / Kahve falında yün toplamak

Kahve falında yün toplamak

Kahve falında yün toplamak kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sevineceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında yün toplamak gördüyseniz:

  • Zaman geldiğinde rahat hareket edebileceksiniz, meraklanmayın.

Kahve falında yün toplamak aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında koyun yünü toplamak hedeflerine ulaşacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine işaret eder.

Kahve falında yün yorgan dikmek başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında kurtlu yün görmek kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı yün görmek ümitlerinin son bulacağına, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine delalet eder.

Kahve falında örgü yünü görmek malının ve kazancının tam olacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil yün örmek çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında yün yelek giymek kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir