AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyun yünü toplamak

Kahve falında koyun yünü toplamak

Kahve falında koyun yünü toplamak hastalığının düzeleceğine, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, işlerinin ağırlaşacağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına, küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine, sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında koyun yünü toplamak gördüyseniz:

  • En kolay yolu seçmeyin.

Kahve falında koyun yünü toplamak iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında temiz koyun yünü görmek yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koyun ve yün görmek işindeki verimliliğinin artacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında koyun yünü kırkmak verilen vaatlerin yerine getirileceğine, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koyunun yününü görmek onlarla ayrı düşeceğine, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında koyun yünü yıkadığını görmek birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine rivayet eder.

Kahve falında koyun yünü kırpmak kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine, canın derdine düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında koyun yünü almak çok büyük çalışmalara girileceğine, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir