AnaSayfa / Genel / Kahve falında yün temizlemek

Kahve falında yün temizlemek

Kahve falında yün temizlemek ferahlık veren sözler duymaya, bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında yün temizlemek gördüyseniz:

  • Hazırlıklı olabilirseniz olumlu değişiklikler sizi bekliyor.

Kahve falında yün temizlemek farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına alamet eder.

Kahve falında kirli yün temizlemek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına işarettir.

Kahve falında yün örgü görmek hırpalanacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yün ip almak helal lokmalar yiyeceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına yorulur.

Kahve falında eski yün halı görmek sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine inanılır.

Kahve falında yünlü eldiven görmek işinde itibar edineceğine, bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında koyunun yününü kırpmak manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına delalet eder.

Kahve falında ıslak yün görmek elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir