AnaSayfa / Genel / Kahve falında yün örgü görmek

Kahve falında yün örgü görmek

Kahve falında yün örgü görmek alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden fal sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, zorlukların geride kalacağına, dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yün örgü gördüyseniz:

  • Karşılaşabileceğini olumsuzlukların karşı cins ilişkilerineze ya da ailenizle olan kontaklarına yansıması da olasıdır.

Kahve falında örgü yün görmek işten ve güçten el etek çekileceğine, yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine inanılır.

Kahve falında örgü yünü görmek geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında yün örgü ipi görmek yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında yün örgü görmek Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, hayatının kontrolünü eline alamayacağına delalet eder.

Kahve falında yarım örgü görmek emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz örgü hırka görmek sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına delalettir.

Kahve falında siyah örgü ipi görmek bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına inanılır.

Kahve falında başkasının saçını örgülü görmek hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine, işlerin devam edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir