AnaSayfa / Genel / Kahve falında yünlü eldiven görmek

Kahve falında yünlü eldiven görmek

Kahve falında yünlü eldiven görmek gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, zorlukların yaşanacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine tabir olunur.

Kahve falında yünlü eldiven gördüyseniz:

  • Ortak kaynaklarınızı, bir iş birliğini ya da başka bir düzenlemeyi ilgilendiren konularda veya parasal bir mevzuda beklenmedik gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında yün eldiven görmek kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yünlü eldiven görmek yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, mesleğindeki statüsünün de artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eldiven taktığını görmek ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına, güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı eldiven görmek eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına, sevgi dolu haberler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında bebek eldiveni görmek yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eldiven görmek güleceğine, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına delalettir.

Kahve falında örgü eldiven görmek başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kaleci eldiveni görmek elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir