AnaSayfa / Genel / Kahve falında yün taşımak

Kahve falında yün taşımak

Kahve falında yün taşımak içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine işarettir.

Kahve falında yün taşımak gördüyseniz:

  • Daha çok göz önünde olmaya başlayabilirsiniz.

Kahve falında yün yatak taşımak şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, makbul olandan vazgeçmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında yün taşımak inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine delalettir.

Kahve falında su ve yün görmek sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına delalet eder.

Kahve falında kurtlu yün görmek bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yün bere görmek iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yıkanmış koyun yünü görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yün yorgan dikmek iyi halin geleceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına yorulur.

Kahve falında yün yastık dikmek eğlenceli ortamlara gireceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir