AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıkta yumurta toplamak

Kahve falında mezarlıkta yumurta toplamak

Kahve falında mezarlıkta yumurta toplamak tüm olumsuz elektriğinden arınacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine yorulur.

Kahve falında mezarlıkta yumurta toplamak gördüyseniz:

  • Sırlarınızı herkesle paylaşmayın.

Kahve falında mezarlıkta yumurta toplamak kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında kırık yumurta toplamak kazancının hiç azalmayacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan yumurta toplamak borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına, çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tavuk yumurtası topladığını görmek daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ahırdan yumurta toplamak şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına delalettir.

Kahve falında sudan yumurta toplamak ancak yılmayacağına, işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına inanılır.

Kahve falında denizden yumurta toplamak el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında tarlada yumurta toplamak sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir