AnaSayfa / Genel / Kahve falında kılçıklı balık görmek

Kahve falında kılçıklı balık görmek

Kahve falında kılçıklı balık görmek çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine, iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kılçıklı balık gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, erkeklerle yapılacak olan gurup aktivitelerine açıksınız.

Kahve falında balık kılçığı temizlemek maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında balık kılçığı çıkarmak orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına, gayrimenkul işine girip zengin olacağına işaret eder.

Kahve falında kılçıksız balık görmek bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine yorulur.

Kahve falında balığın kılçığını görmek daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında balık kılçığı görmek çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işsizlerin iş sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında kılçıklı balık görmek helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine, sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında balık kılçığı yemek yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında ağzından balık kılçığı çıkarmak rızkının çoğalacağına, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir