AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksekten düşmemek

Kahve falında yüksekten düşmemek

Kahve falında yüksekten düşmemek bereket ve mutluluk elde edeceğine, kulluk görevini ihmale edeceğine, yakın akrabadan gelecek habere, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, insanları aldatarak menfaat elde edeceğine, o kimse tarafından kalbinin kırılacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksekten düşmemek gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri saçma dahi bulsanız, uluorta hissettirmemenizde fayda var.

Kahve falında eşinin yüksekten düştüğünü görmek sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına delalettir.

Kahve falında yüksekten birinin düştüğünü görmek hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksekten düştüğünü görmek kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına, hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında eşini yüksekten düşerken görmek kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine işarettir.

Kahve falında başkalarının yüksekten düştüğünü görmek her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına delalet eder.

Kahve falında birinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında yüksekten düşüp ölen birini görmek uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin yüksekten düştüğünü görmek hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir