AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksekten düşüp ölen birini görmek

Kahve falında yüksekten düşüp ölen birini görmek

Kahve falında yüksekten düşüp ölen birini görmek can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, zenginliğe kavuşacağına, uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine inanılır.

Kahve falında yüksekten düşüp ölen birini gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizde yeni uğraşlar zamanınızı çok daha renkli geçirmenizi sağlayabilir.

Kahve falında yüksekten düşerken görmek uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında akrabanın yüksekten düştüğünü görmek okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının yüksekten düşüp öldüğünü görmek elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında yakınının yüksekten düştüğünü görmek yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına tabir olunur.

Kahve falında bir kişinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, sorunların kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek çok daha iyi günler göreceğine, zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına yorulur.

Kahve falında başkasının yüksekten düştüğünü görmek büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir binadan düştüğünü görmek çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir