AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek katta olmak

Kahve falında yüksek katta olmak

Kahve falında yüksek katta olmak sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine, sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek katta olmak gördüyseniz:

  • Belli konular belli bir ilerleme süreci içinde gelişme göstereceğe benziyor.

Kahve falında asansörle yüksek katlara çıkmak maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yüksek katta olmak hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek katlı apartman görmek moralinin genel olarak yerinde olacağına, yeni girişimlerde bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksek kata taşınmak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek kattan düşmek kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek kata çıkmak dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksek katta ev almak çevresinin kalabalıklaşacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksek katta olduğunu görmek rahatının kaçacağına, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir