AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yerden kaymak

Kahve falında bir yerden kaymak

Kahve falında bir yerden kaymak daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, bazı kayıplar olabileceğine, gerçek mutluluğu tadacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, her anlamda güçleneceğine, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına inanılır.

Kahve falında bir yerden kaymak gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda zorlansanız bile, kendi seçiminizi kendiniz yapmalısınız.

Kahve falında bir yerden kaydığını görmek sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine işaret eder.

Kahve falında yerde kaymak hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, yükseleceğine ve işlerinin açılacağına işarettir.

Kahve falında yüksek yerden kaymak sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine işarettir.

Kahve falında yüksek bir yerden kaymak yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yerden kaymak yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden aşağı kaymak içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında bir yerden aşağı kaymak hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine işaret eder.

Kahve falında bir yakınını kaybettiğini görmek işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, fal sahibinin kazancının artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir