AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksekten kaymak

Kahve falında yüksekten kaymak

Kahve falında yüksekten kaymak kendisine ev alacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına, müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, geçim derdinin sona ereceğine, bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına alamet eder.

Kahve falında yüksekten kaymak gördüyseniz:

  • Hayallerin gerçekle karşılaşması sorun yaratabilir.

Kahve falında yüksek bir yerden aşağı kaymak kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, tartışmaların sonlandırılacağına yorulur.

Kahve falında yüksekten kaymak ekmeksiz kalacağına, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden kaymak hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksek yerden kaymak sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında kaybolan altın küpeyi bulmak çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaybettiğini görmek yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabı kaybettiğini görmek daha büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında kaybolan bir şeyin bulunduğunu görmek yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir