AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bi yerde oturmak

Kahve falında yüksek bi yerde oturmak

Kahve falında yüksek bi yerde oturmak yediği ekmeğin verimli olacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına, yapılan bir evlilikten pişman olunacağına, büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, anne babaya müjde verileceğine işarettir.

Kahve falında yüksek bi yerde oturmak gördüyseniz:

  • Belli bir konunun başında bulunan bir kişiyle sorun yaşayabilirsiniz.

Kahve falında çok yüksek bir yerde oturmak zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, yaşamına heyecan ve renk geleceğine alamet eder.

Kahve falında yüksek yerde oturduğunu görmek sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek yerde oturmak aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına yorulur.

Kahve falında yüksek bi yerde oturmak çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine, onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksek bir yerde oturduğunu görmek girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerde oturmak başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına işarettir.

Kahve falında yeşillik yerde oturmak yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir yerde oturduğunu görmek eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, inancından sapacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir