AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde yerde oturmak

Kahve falında evde yerde oturmak

Kahve falında evde yerde oturmak daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına, işindeki verimin artacağına, zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına işaret eder.

Kahve falında evde yerde oturmak gördüyseniz:

  • İstekleriniz veya hissettikleriniz konusunda dürüst olmamanız duygusal tepkilere neden olabilir.

Kahve falında evde yerde oturmak tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına alamet eder.

Kahve falında yerde oturmak hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına, arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine yorulur.

Kahve falında oturduğu yerde namaz kılmak kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına, bunun da fal sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine inanılır.

Kahve falında yeşil yerde oturmak deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çok yüksek bir yerde oturmak prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, hem rahat bir hayata kavuşacağına yorulur.

Kahve falında oturduğu yerden kalkmak huzurun kaçacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karanlık yerde oturmak üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına, kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksek yerde oturduğunu görmek bazı maddi problemlerin baş göstereceğine, kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir