AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağda aldığını görmek

Kahve falında ağda aldığını görmek

Kahve falında ağda aldığını görmek kendi işinin sahibi olacağına, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağda aldığını gördüyseniz:

  • Belli bir iş birliğinin veya düzenlemenin geleceği konusunda kendinizden emin olmaya başladınız ya da başlamak üzeresiniz.

Kahve falında ağda aldığını görmek iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında ağdayla bıyık almak yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına, fal sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine ağda yapmak yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına delalet eder.

Kahve falında erkeğe ağda yaptırmak sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, malından ve parasından ziyan edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ağda yapanı görmek bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağda yapan kadın görmek insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına yorulur.

Kahve falında başkasına ağda yaptığını görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının ağda yaptığını görmek sonu hoş olmayacak bir yolculuğa, iş yerinde çok zarar edileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir