AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek araba kullanmak

Kahve falında yüksek araba kullanmak

Kahve falında yüksek araba kullanmak ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, gözyaşına boğulacağına, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, müjdeli haberler alacağına, sevineceğine, şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, kişinin şifa bulacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksek araba kullanmak gördüyseniz:

  • Talep eden için büyük önem taşıyan bir yardım isteğiyle karşılaşacaksınız.

Kahve falında yüksek araba kullanmak kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kocasının araba kullandığını görmek maddi kayıpların sona ereceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arabaya kullanmak açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güzel bir araba kullanmak kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, ortaklıkların bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz renk araba kullanmak isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına tabir olunur.

Kahve falında kızının araba kullandığını görmek tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına işarettir.

Kahve falında deli gibi araba kullanmak hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına yorulur.

Kahve falında son model araba kullanmak hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir