AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızının araba kullandığını görmek

Kahve falında kızının araba kullandığını görmek

Kahve falında kızının araba kullandığını görmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kızının araba kullandığını gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı ciddiye almalısınız.

Kahve falında kızının araba kullandığını görmek ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına tabir olunur.

Kahve falında ilk defa araba kullanmak hayattan yana her istediğini elde edeceğine, onlara değer vereceğine alamet eder.

Kahve falında babasının araba kullandığını görmek yeniden doğmuş gibi olacağına, umutlarının yarım kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin araba kullandığını görmek sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yağmurlu havada araba kullanmak hiçbir şey yapmak istemez olacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında yokuş aşağı araba kullanmak ruhunu güzelleştireceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine işaret eder.

Kahve falında araba kullanmayı bilmeden kullanmak büyük başarılara imza atacağına, muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz bir araba kullanmak kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir