AnaSayfa / Genel / Kahve falında balığa su içirmek

Kahve falında balığa su içirmek

Kahve falında balığa su içirmek dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, parasız kalacağına, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına tabir olunur.

Kahve falında balığa su içirmek gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda gereken adımları atmamanız veya işe yarar çözümler bulmamanız durumunda sorunlar büyüyebilir.

Kahve falında su içen balık görmek çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, sizi sevindirecek bir haber alacağınıza yorulmaktadır.

Kahve falında balığa su içirmek büyük bir sorun oluşacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine delalettir.

Kahve falında içi balık dolu havuz görmek evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, yolunun ve geleceğinin açık olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında içi temizlenmiş balık görmek gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında içtiğin suda balık görmek hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına işarettir.

Kahve falında içtiği suda balık görmek dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine delalettir.

Kahve falında içi balık dolu akvaryum görmek şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine yorulur.

Kahve falında ata su içirmek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir