AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüklü gemi görmek

Kahve falında yüklü gemi görmek

Kahve falında yüklü gemi görmek yanlış işlere girileceğine, herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına inanılır.

Kahve falında yüklü gemi gördüyseniz:

  • Maddi olarak hoşunuza giden bir öneri alabilirsiniz.

Kahve falında yük gemileri görmek işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine işaret eder.

Kahve falında yük gemisi görmek uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yük gemisine binmek hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüklü gemi görmek üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük yük gemisi görmek tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, bir beladan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında atın üstünde yük görmek uzun süre bu durumun devam edeceğine, yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yük kaldırmak huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, çok büyük başarılara kavuşacağına delalettir.

Kahve falında yüklenmiş eşya görmek çok zor durumlara düşeceğine, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir