AnaSayfa / Genel / Kahve falında yük gemileri görmek

Kahve falında yük gemileri görmek

Kahve falında yük gemileri görmek yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, zahmetli bir işin altından kalkılacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine inanılır.

Kahve falında yük gemileri gördüyseniz:

  • Bazı kayıplarınız olabilir ya da bir şeylerden vazgeçmek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında yük gemileri görmek saydığı ve tanıdığı biri olacağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yük gemisine binmek aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüklü gemi görmek yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Kahve falında yük gemisi görmek zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük yük gemisi görmek sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yükselmiş deniz görmek sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına işaret etmektedir.

Kahve falında devenin üstünde yük görmek yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yükselip alçalmak aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir