AnaSayfa / Genel / Kahve falında asansörde yükselmek

Kahve falında asansörde yükselmek

Kahve falında asansörde yükselmek bazı adımlar atacağına, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, kısmetin ve talihin açılacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında asansörde yükselmek gördüyseniz:

  • Ani kararlarınız veya hızlı hareketleriniz diğerleri üzerinde güvensizlik yaratabilir, kararlarınızı sorgulamalarına neden olabilir.

Kahve falında asansöre binip yükselmek hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında asansörle yükselmek üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına delalettir.

Kahve falında asansörde yükselmek mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ışığa yükselmek yüzünün eskisi gibi güleceğine, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının yükseldiğini görmek sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin göğe yükseldiğini görmek rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine işarettir.

Kahve falında bulutlara kadar yükselmek rızkın ve kazancın artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında nehrin yükseldiğini görmek hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir