AnaSayfa / Genel / Kahve falında yukarı uçmak

Kahve falında yukarı uçmak

Kahve falında yukarı uçmak iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, fal sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yukarı uçmak gördüyseniz:

  • Fedakarlıklarınız boşa gidebilir.

Kahve falında yukarı doğru uçmak ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine alamet eder.

Kahve falında yukarı uçmak fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine işaret eder.

Kahve falında yukarıya uçmak hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine işaret eder.

Kahve falında yukarıdan aşağıya uçmak bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına işaret eder.

Kahve falında yerden yukarı uçmak çok yüksek mevkilerde bulunacağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında yukarı bakmak ilerleyemeyeceğine, parasını ve işini kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında yukarıdan aşağı bakmak yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, ortalığın karışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok yukarı zıplamak böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir