AnaSayfa / Genel / Kahve falında yufka yapıldığını görmek

Kahve falında yufka yapıldığını görmek

Kahve falında yufka yapıldığını görmek hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, daha şık mekanlarda eğleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yufka yapıldığını gördüyseniz:

  • Belli bir özel ilişkinize çeki düzen vermenizi sağlayacak içsel kaynaklarınızı kullanabilirsiniz.

Kahve falında yufka yapıldığını görmek bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, kendisine bir çiftlik evi alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yufka ekmek yapıldığını görmek hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yufka ıslatmak karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına inanılır.

Kahve falında yufka ekmek yapmak pişirmek yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, zorluk çekilen konularda düze çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında hamurdan yufka açmak ailesini rahat şekilde yaşatacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına işarettir.

Kahve falında kat kat yufka görmek ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine delalettir.

Kahve falında pişmiş yufka görmek maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, canının derdine düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yufka hamuru görmek hayatından nefret duygusunu atacağına, hakkını alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir