AnaSayfa / Genel / Kahve falında güvem yemek

Kahve falında güvem yemek

Kahve falında güvem yemek girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, işlerin başına geçeceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında güvem yemek gördüyseniz:

  • Duyarlılığınız oldukça güçlü olacak.

Kahve falında güvem yemek içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında güve kelebek görmek olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, yokluğa düşeceğine inanılır.

Kahve falında güve temizlemek maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına yorulur.

Kahve falında güve kelebeği görmek parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında güvelenmiş pirinç görmek her zaman sevgi göreceğine, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına işaret eder.

Kahve falında güve öldürmek her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında güvelenmiş un görmek eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında güve öldürdüğünü görmek üzüleceğine, yıkılacağına, sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir