AnaSayfa / Genel / Kahve falında yorganda böcek görmek

Kahve falında yorganda böcek görmek

Kahve falında yorganda böcek görmek heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına, şeytana uyacağına, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, eğer şifaysa da şifasını bulacağına tabir olunur.

Kahve falında yorganda böcek gördüyseniz:

  • Her şeyin fazlası sorunlara neden olabilir.

Kahve falında yorganda böcek görmek namının yürüyeceğine, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yorgan havalandırmak düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski yatak yorgan görmek maddi imkânlarının artacağına, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sırtında yorgan taşımak elinin darlaşacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan fal, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz yastık yorgan görmek ele geçen kazancın günden güne azalacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine inanılır.

Kahve falında yorgan yıkayıp asmak kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, zorluklarının kalmayacağına yorulur.

Kahve falında ölünün elinde yorgan görmek işinin gücünün hep rast gideceğine, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına delalet eder.

Kahve falında yorgan ve battaniye görmek aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir