AnaSayfa / Genel / Kahve falında yorgan yakmak

Kahve falında yorgan yakmak

Kahve falında yorgan yakmak eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine, işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına, kısmetli bir yıl geçirileceğine, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına rivayet eder.

Kahve falında yorgan yakmak gördüyseniz:

  • O nedenle yapacağınız planlar önem taşıyor.

Kahve falında yatak yorgan yakmak maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yorgan yakmak kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında yatak yorgan katlamak keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına tabir olunur.

Kahve falında yorgana bürünmek yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına alamet eder.

Kahve falında kaz tüyü yorgan görmek çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına, daha temkinli ve garantici olacağına tabir olunur.

Kahve falında yorganın görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine rivayet eder.

Kahve falında yorgan yastık taşımak bir sebeple sorun yaşayacağına, sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine tabir olunur.

Kahve falında yorgan ipliği görmek karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine, esenleyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir