AnaSayfa / Genel / Kahve falında yorgan çarşafı görmek

Kahve falında yorgan çarşafı görmek

Kahve falında yorgan çarşafı görmek hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına, haneden birinin ayrılacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, fal sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında yorgan çarşafı gördüyseniz:

  • Aldatıcı veya yanıltıcı olay, haber veya kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında yorgan çarşaf dikmek sıkıntı yükleneceğine, parasal durumun düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında yorgan çarşafı görmek hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında çarşaf ve yorgan görmek borcunu ödeyeceğine, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz çarşaflı yorgan görmek zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yorgan ve çarşaf görmek içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çarşaf yorgan görmek çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çarşafsız yorgan görmek çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına alamet eder.

Kahve falında çarşaf ütülemek özel hayatının renkleneceğine, hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir