AnaSayfa / Genel / Kahve falında kahverengi çarşaf görmek

Kahve falında kahverengi çarşaf görmek

Kahve falında kahverengi çarşaf görmek yaşam refahının düşeceğine, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına, bolluk içinde yaşamaya, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, birden fazla ortakla iş kurulacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kahverengi çarşaf gördüyseniz:

  • Yapacağınız seçimleri ya da alacağınız kararların etkileyeceği kişileri düşünerek hareket etmelisiniz.

Kahve falında kahverengi çarşaf görmek başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına, gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine yorulur.

Kahve falında ölüden çarşaf almak kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına alamet eder.

Kahve falında mor çarşaf görmek her attığı adımı paraya çevireceğine, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine inanılır.

Kahve falında kendini kara çarşaflı görmek çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, ekmeğinin ve kazancının artacağına tabir olunur.

Kahve falında çarşafa sarılmak bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, iş hayatında iniş yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz temiz çarşaf görmek eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında yorgan çarşafı görmek ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı yatak çarşaf görmek kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir