AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun yorgan görmek

Kahve falında uzun yorgan görmek

Kahve falında uzun yorgan görmek sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uzun yorgan gördüyseniz:

  • Şüphelendiğiniz konularda şimdilik birşey belli etmeden olayları kendi akışına bırakmanızda yarar vardır.Angarya sayılabililecek meşguliyetleri hallettikten sonra bazı güzel olaylar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında uzun yorgan görmek başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, kazançların artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yorgan ipliği görmek sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, kalabalık bir aileye sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında büyük yorgan görmek çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına delalettir.

Kahve falında yün yorganı görmek esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına işaret eder.

Kahve falında yırtık yorgan görmek iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yatak yorgan vermek yeni bir işe girileceğine, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında yatak yorgan yastık toplamak maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine işaret eder.

Kahve falında yorgan yapıldığını görmek kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir