AnaSayfa / Genel / Kahve falında yöresel elbise görmek

Kahve falında yöresel elbise görmek

Kahve falında yöresel elbise görmek beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sağlığından ve ağız tadından olacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına, tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında yöresel elbise gördüyseniz:

  • Israrla ilerleme kaydetmeyen veya inatçı durum ya da kişilerde hareketlilik başlayabilir.

Kahve falında yöresel elbise görmek sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yöresel kıyafet giymek eğlenceli ortamlara gireceğine, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında yöresel kıyafet görmek falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına yorulur.

Kahve falında birinin mavi elbise giydiğini görmek hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına yorulur.

Kahve falında kendini kırmızı elbiseyle görmek hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altın rengi elbise görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında okul elbisesi giymek büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine delalettir.

Kahve falında polis elbisesi giymek işinin ehli olacağına, verilen emeklerin heba olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir