AnaSayfa / Genel / Kahve falında okul elbisesi giymek

Kahve falında okul elbisesi giymek

Kahve falında okul elbisesi giymek sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, yeni işlerin geleceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, evine huzurun ve bereketin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında okul elbisesi giymek gördüyseniz:

  • Bazı konularda harekete geçmeden önce, karşılıklı konuşmakta fayda var.

Kahve falında okul elbisesi giymek evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine işaret eder.

Kahve falında okul elbisesi görmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına yorulur.

Kahve falında siyah okul önlüğü giymek üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine, manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında okul eteği giymek maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, tasaların ve üzüntülerin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mavi okul önlük giymek kazancının sağlam ve sabit olacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına inanılır.

Kahve falında okul formasi giymek bir fitne çıkarmaya, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi okul önlüğü giymek büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında okulda gelinlik giymek herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir