AnaSayfa / Genel / Kahve falında yolun sonunu görmek

Kahve falında yolun sonunu görmek

Kahve falında yolun sonunu görmek hakkıyla kazanca, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, sağlık sorunlarından kurtulacağına, büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine, bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yolun sonunu gördüyseniz:

  • Bazı kişileri ya da kendinizi değişime zorlama eğilimini bir kenara bırakmanızda fayda var.

Kahve falında sonu olmayan yol görmek yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına alamet eder.

Kahve falında yol sonu görmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yolun sonuna gelmek hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, yeni fırsatlar sunulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yolun sonunu görmek eline yeni fırsatların geçeceğine, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sınava son anda yetişmek eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına inanılır.

Kahve falında sınavda sonuncu olduğunu görmek onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında son model araba almak eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına delalettir.

Kahve falında son model arabaya binmek azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, dünya malının çoğalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir