AnaSayfa / Genel / Kahve falında yolun sonuna gelmek

Kahve falında yolun sonuna gelmek

Kahve falında yolun sonuna gelmek işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine, kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine, büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına, çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine delalettir.

Kahve falında yolun sonuna gelmek gördüyseniz:

  • Biraz gayretle bunu yenip, alacağınız teklifleri değerlendirmelisiniz.

Kahve falında yolun sonuna gelmek sıkıntılarının kısa süreceğine, kötü düşmana işaret etmektedir.

Kahve falında yol sonu görmek sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, fenalıkta bulunmaya işarettir.

Kahve falında sonu olmayan yol görmek kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına delalettir.

Kahve falında yolun sonunu görmek maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında dünyanın sonunu geldiğini görmek maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, fal sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında dünyanın sonunun geldiğini görmek güvenini sarsacağına, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine işaret eder.

Kahve falında son model telefon görmek bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bakara suresinin son iki ayetini okumak kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, hayal kırıklığı yaşamayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir