AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil yolluk görmek

Kahve falında yeşil yolluk görmek

Kahve falında yeşil yolluk görmek zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına, sevdiği kişileri de yanına alacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine, fal sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil yolluk gördüyseniz:

  • İyi niyetli olsanız dahi, uzun süreli arkadaşlıklarınıza veya iş birliklerinize zarar vermek istemiyorsanız düşüncelerinizi kendinize saklamanızda fayda var.

Kahve falında yeşil yolluk görmek başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah yolluk görmek ikinci bir şans vereceğine, çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına delalet eder.

Kahve falında halı yolluk görmek tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında uzun yolluk halı görmek kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yolluk sermek terfi alamayacağına, hayır getirecek bir yola girileceğine alamet eder.

Kahve falında kırmızı yolluk görmek kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yolluk görmek bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kilim yolluk görmek sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir