AnaSayfa / Genel / Kahve falında yolluk görmek

Kahve falında yolluk görmek

Kahve falında yolluk görmek daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına, çaresiz hallere düşeceğine, kendisinin de bundan çok memnun olacağına, gönlünce bir hayat süreceğine, ona yardımcı olacağına, gönlünün rahata ereceğine, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına inanılır.

Kahve falında yolluk gördüyseniz:

  • Belli bir konu, karar veya macera hakkında tereddütleriniz varsa konuyu zorlamanın bir manası olmayabilir.

Kahve falında yolluk görmek çevredeki insanlardan da destek alınacağına, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına delalettir.

Kahve falında yolluk sermek sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine işarettir.

Kahve falında yeşil yolluk görmek insanların takdirine mazhar olacağına, öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına işarettir.

Kahve falında kilim yolluk görmek endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında dokuma yolluk görmek inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında halı yolluk görmek tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz yolluk görmek yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına, özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına delalet eder.

Kahve falında uzun yolluk halı görmek epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına, hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir