AnaSayfa / Genel / Kahve falında yolda yürürken düşmek

Kahve falında yolda yürürken düşmek

Kahve falında yolda yürürken düşmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, doktordan doktora koşturacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine alamet eder.

Kahve falında yolda yürürken düşmek gördüyseniz:

  • Siz ne kadar ciddiye almazsanız o kadar geçici olacaklar.

Kahve falında buzlu yolda düşmek maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yolda yürürken düşmek çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, sırlarını kimseyle paylaşmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düz yolda düşmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine delalet eder.

Kahve falında çamurlu yolda düşmek gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karlı yolda düşmek rakiplerin başarı kazanacağına, karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına yorulur.

Kahve falında yolda düşmek dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine alamet eder.

Kahve falında tüy yolmak uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine, kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arabayla dar yoldan geçmek elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir