AnaSayfa / Genel / Kahve falında yolda düşmek

Kahve falında yolda düşmek

Kahve falında yolda düşmek kişiliğiyle de dikkat çekeceğine, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, gözyaşına boğulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yolda düşmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler yaşayabileceğiniz bir aydasınız.

Kahve falında düz yolda düşmek sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında buzlu yolda düşmek dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine alamet eder.

Kahve falında karlı yolda düşmek hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, nasibin de kısmetlerin de artacağına yorulur.

Kahve falında çamurlu yolda düşmek bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yolda düşmek sıkıntılı günler yaşayacağına, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yolda yürürken düşmek mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine delalet eder.

Kahve falında yoldan bozuk para bulmak insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye delalettir.

Kahve falında beyaz bir yolda yürümek ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir