AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz bir yolda yürümek

Kahve falında beyaz bir yolda yürümek

Kahve falında beyaz bir yolda yürümek yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine, lüksüne de lüks katacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz bir yolda yürümek gördüyseniz:

  • Hiçbir konuda kendinizi kısıtlamanız gerekmiyor.

Kahve falında beyaz yolda yürümek sıkıntılarından kurtulacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz taşlı yolda yürümek eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına, bereketin geleceğine delalettir.

Kahve falında beyaz bir yolda yürümek beyaz ise güzel bir haber alınacağına, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına delalettir.

Kahve falında buzlu yolda yürüdüğünü görmek yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çamurlu yolda yürüdüğünü görmek tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında islam yolda yürümek üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşla yolda yürümek ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına yorulur.

Kahve falında ağaçlı yolda yürümek eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir