AnaSayfa / Genel / Kahve falında yolda çukur görmek

Kahve falında yolda çukur görmek

Kahve falında yolda çukur görmek kafa olarak daha rahat edileceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, dayanışmanın ve düzenin artacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, yakın zaman içinde kazancının artacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında yolda çukur gördüyseniz:

  • İsteklerinizi netleştirseniz bile elde etmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında yolda çukur görmek gözyaşına ve kedere boğulacağına, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında derin bir çukura düştüğünü görmek kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük çukura düşmek büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına rivayet eder.

Kahve falında çukur açıldığını görmek kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında çukurlardan atlamak karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine yorulur.

Kahve falında denizde çukur görmek rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında lağım çukuru kazmak zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine, insan sevindireceğine, dua alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çukur kapatmak kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir