AnaSayfa / Genel / Kahve falında yolda beklemek

Kahve falında yolda beklemek

Kahve falında yolda beklemek aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında yolda beklemek gördüyseniz:

  • Ekip çalışmalarına yatkın olmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında yolda otobüs beklemek maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında yolda beklemek eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yolda araba beklemek aile hayatının kötüye gideceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında ölümü beklemek uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında asker beklemek bazı maddi problemler yaşayacağınıza, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında berberde sıra beklemek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına delalettir.

Kahve falında ölü birini beklemek kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına işaret eder.

Kahve falında merdivende beklemek kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir