AnaSayfa / Genel / Kahve falında yolculukta kar görmek

Kahve falında yolculukta kar görmek

Kahve falında yolculukta kar görmek yorucu geçen bir döneme girileceğine, kendine olan güvenini yitireceğine, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine, iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına delalettir.

Kahve falında yolculukta kar gördüyseniz:

  • İlham vermeyen rutin işleri bir kenara bırakıp, yeni yollara sapmalısınız.

Kahve falında karlı yolda yolculuk yapmak uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine, kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine rivayet eder.

Kahve falında yolculukta kar görmek mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına, mali sorunlarının çözüleceğine yorulur.

Kahve falında karlı havada yolculuk yapmak imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arabayla yolculuk etmek fal sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında otobüse yolculuğu yapmak mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük yolcu gemisine binmek neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine, hayallerin yarıda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında otobüs yolculuğu etmek alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babayı yolcu etmek seyahatlere katılacağına, özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir