AnaSayfa / Genel / Kahve falında yokuştan inememek

Kahve falında yokuştan inememek

Kahve falında yokuştan inememek işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına, bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına yorulur.

Kahve falında yokuştan inememek gördüyseniz:

  • Anlayışlı olmanız önemli bir ilişkinizin dengede kalmasını sağlayabilir.

Kahve falında yokuştan inememek gönül işlerinden yana hayır bulacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında inleyerek ağlamak aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında ingiliz askeri görmek karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında çatıdan inememek zaaflarına kapılacağına, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan inememek üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, mal ve mülkün telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ingilizce okumak sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına delalet eder.

Kahve falında ingiliz birini görmek aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına yorulur.

Kahve falında inege ekmek vermek işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir