AnaSayfa / Genel / Kahve falında inege ekmek vermek

Kahve falında inege ekmek vermek

Kahve falında inege ekmek vermek ufkunun açılacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, umutsuzluk yaşanacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine inanılır.

Kahve falında inege ekmek vermek gördüyseniz:

  • Estetik, eğence ya da entelektüel başlıklarda fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Kahve falında inege ekmek vermek sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına alamet eder.

Kahve falında ingilizce öğrendiğini görmek karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına alamet eder.

Kahve falında ingilizce sınavı olmak elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına delalettir.

Kahve falında ingilizce konuşmaya çalışmak yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fatih sultan mehmet in kabrini görmek kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına tabir olunur.

Kahve falında ingilizce sınavına girmek varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına işarettir.

Kahve falında ingiltere kraliçesini görmek kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında ingilizce sınavı olduğunu görmek uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir